Vasastan
| Stockholm

Favorit Dela

Norrtullsgatan 6

Privat kontor centralt i Vasastan.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Pris/överlåtelseavgift:

  1 kr

 • Hyra:

  18 000 kr/m²/år

 • Storlek:

  20 m²

Nu finns möjligheten att hyra ett ljust och yteffektivt kontor mitt på livliga Odenplan. Kontoret är 20 kvm och rymmer upp till 6 arbetsplatser. Det härliga ljusinsläppet och utsikten över Observatorielunden och kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Givetvis ingår även fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Utöver kontorsytan får du och dina medarbetare tillgång till samtliga kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Hos oss är även din hund välkommen. Välkommen till 7A Odenplan.
 • Total yta

  20 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

1 kr

Utgångshyra kr/m2/år:

18000

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Planlösning:

Anpassningsbar.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen.

Närservice:

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer:

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.


Övrig information

Övrigt:

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ida Tengman

Försäljningschef

Ida Tengman

office@7a.se

08-5 VISA NR 08-586 107 45

Marknadsförs av 7A Sevena AB
Strandvägen 7
11456 Stockholm
7a.se
Norrtullsgatan 6

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Fler annonser från denna annonsör