Nils Ericsonsgatan 17

City , Göteborg
Spara Dela
Spara Dela
Yta

640 - 6 420 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Moderna och flexibla kontorslokaler i Femman!

Unik möjlighet att hyra moderna och nyrenoverade kontorslokaler i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Totalt finns ca 6 400 kvm ledigt i huset. Arean är fördelad över två våningsplan varav plan 5 är ett helplan om ca 5 800 kvm och på plan 6 finns ca 640 kvm. Det hela våningsplanet ger möjlighet med entréer från flera olika gatuadresser. Våningsplanet går även att dela i enheter som möter tillträdande hyresgästs behov. Lokalerna är beräknade att vara inflyttningsklara i Q3 2021.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 640 6 420

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 8:24

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

5 av 6

Omgivning

Omgivning/natur:

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Närservice:

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.
Nils Ericsonsgatan 17