Almedal
| Göteborg

Favorit Dela

Mölndalsvägen 26

Yteffektiv lokal, som genomgått renovering senaste åren. Idag inredd med såväl cellkontor, öppna ytor och mötesrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    580 m²

  • Hyra:
Hyr ett kontor på populära Mölndalsvägen med Liseberg som närmsta granne! I anslutning till lunchrestaurangen i huset finns en gemensam konferensanläggning med två toppmoderna konferensrum. I fastigheten finns det två takterasser i bästa solläge. Här har du spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten Byggnaden är GreenBuilding certifierad.
  • Total yta

    580 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Krokslätt 149:16

Byggår:

1989


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Göteborg Södra centrum! Utmed Mölndalsvägen finns det mataffär, frisörsalong, gym och ett flertal lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Fastighetens placering på Mölndalsvägen innebär mycket goda kommunikationer. Oavsett om du kommer med buss, spårvagn eller bil. Korsvägen ligger endast 10 minuters promenad bort. Ska du till Landvetter tar det endast 20 minuter med bil. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mikael Andersson

Marknadsområdeschef

Mikael Andersson

mikael.andersson@lundbergs.se

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Mölndalsvägen 26
41263 GÖTEBORG
lundbergs.se
Mölndalsvägen 26

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör