Danderyd
| DANDERYD

Favorit Dela

Svärdvägen 11C

Här finner ni en topprenoverad lokal på markplan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  2 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 125 kr/m² och år. Ej specificerad: Kyla och Värme 150 kr/m² och år.

 • Storlek:

  95 m²

Med gångavstånd till Mörby C blir denna lokal optimal för ett bolag som söker en liten och färdigrenoverad lokal.
 • Total yta

  95 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 95 2 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svärdet 7

Byggår:

1985

Våningsplan:

1 av 7


Omgivning

Omgivning/natur:

Förutom Mörby centrum med alla dess faciliteter har du även naturen in på knuten. Bästa kommunikationsläget.

Närservice:

Tre restauranger finns i fastigheten. Ett stenkast bort finner du Mörby Centrum som erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis. I området finns fler bra restauranger. Träningsanläggning i form av SATS Danderyd på Karlsrovägen 2. För hyresgäster i fastigheten finns publikt dusch och omklädningsrum.

Kommunikationer:

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Buss går via Sollentuna till Kista och från Sollentuna även pendeltåg. Med tunnelbana från Mörby centrum tar du dig till Stockholm city på under 15 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AM

Uthyrare

Alan Marofi

alan.marofi@kungsleden.se

08-5 VISA NR 08-55105355

072- VISA NR 072-0902985

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Svärdvägen 11C

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör