Hyllie stationstorg 31

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

Hyra

Tillträde

2020-06-01

Beskrivning

  • Kontor

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Här sitter ni på våning 8 med ett härligt ljusinsläpp i sydvästläge.

Flexibla möjligheter på 176 kvm Närmare Hyllie station går inte att komma. Högre går inte heller att komma; med sina 110 meter blir The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point. Anpassningsbart och effektivt The Point är ett flexibelt kontorshus och har nu bland annat en lokal ledig för hyresgäster som behöver exakt 176 kvm att skapa affärer på. Inom detta är möjligheterna många. Ni kan skapa ett öppet aktivitetsbaserat eller ett mer traditionellt kontor. Eller varför inte både och? Valet är ert och vi hjälper er att hitta det som passar er verksamhet och er personlighet bäst. Både arbets- och trivselplatser Nytt kontor, nya möjligheter. En flytt är ett bra avstamp för att befästa det gamla och/eller markera det nya. En genomtänkt kontorslösning ökar både produktiviteten, skapar ett bättre samarbetsklimat och stärker företagskulturen. Vi hjälper dig inte bara att skapa nya arbetsplatser, vi hjälper dig skapa trivselplatser.

Övrig information

Övrigt:

På bästa stationsnära läge uthyres en lokal lämplig för olika typer av verksamheter.

Ekonomi

Tillträde:

2020-06-01 Tillträde

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kontor

Byggår:

2019

Våningsplan:

1 av 16

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Flexibelt.

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur.

Företag i närheten:

Emporia, Malmö Arena, Malmömässan, Quality Hotel View

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det är gott om parkeringar under och intill Point Hyllie. Här finns ett underjordiskt garage och ett parkeringshus. Sammanlagt ca 6 000 parkeringsplatser i närområdet.

Närservice:

Här har ni ert kontor med närhet till all tänkbar service. Emporia shoppingcenter ligger precis intill och det finns ett stort utbud av caféer och restauranger.

Skyltläge:

Skyltning på fasaden går att få i mån av plats.

Kommunikationer

30 meter från fasaden ligger Citytunneln. Detta ger ett unikt kommunikativt läge med några minuter in till Malmö C och Kastrup eller Köpenhamn. Vägnätet i området är väl utbyggt med fungerande kollektivtrafik. Med bil tar det bara några minuter att nå de stora motortrafiklederna Inre och Yttre Ringvägen.
Hyllie stationstorg 31