Stockholm
| Täby

Favorit Dela

Enhagsvägen 7

Trevligt och trivsamt kontorshotell i 2 plan med goda kommunikationer mitt i Täby.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Hyra:

  3 månaders uppsägningstid

 • Storlek:

  9 - 32 m²

Trevligt och trivsamt kontorshotell i 2 plan med goda kommunikationer mitt i Täby. 50 rum i varierande storlekar mellan 9-32 kvm finns att hyra med totalt 65 kontorsplatser. Typrum är rektangulärt rum om ca 12 kvm. Elkanal under fönster. Vitmålad väv på väggarna. Glasad dörr eller sidoljus mot korridor. I hyran ingår fri tillgång till två bokningsbara konferensrum, pentry samt övriga gemensamma utrymmen. Flertal toaletter finns att tillgå på varje plan i kontorshotellet. Låsbart postfack ingår i hyran. De gemensamma ytorna är larmade kvällar och helger. Hyresgästen har access dygnet runt. Flertalet restauranger finns i närområdet. Närhet till Täby centrum med stort utbud av butiker och restauranger. Parkering på gemensam parkering ingår. Bushållsplats finns i närområdet. Roslagsbanan, närmaste station är Roslags-Näsby med ett gångavstånd om ca. 800 m. Avstånd till Täby centrum är ca 2 km. Enebybergs centrum, gångavstånd ca 1 km. Närhet till E18.
 • Total yta

  12 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 32
 • Ytbeskrivning

  Trevligt och trivsamt kontorshotell i 2 plan med goda kommunikationer mitt i Täby. 50 rum i varierande storlekar mellan 9-32 kvm finns att hyra med totalt 65 kontorsplatser. Typrum är rektangulärt rum om ca 12 kvm. Elkanal under fönster. Vitmålad väv på väggarna. Glasad dörr eller sidoljus mot korridor. I hyran ingår fri tillgång till två bokningsbara konferensrum, pentry samt övriga gemensamma utrymmen. Flertal toaletter finns att tillgå på varje plan i kontorshotellet. Låsbart postfack ingår i hyran. Städning av allmänna ytor sker kontinuerligt.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Antal rum:

50

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

NL

Nadia Larsdalen

nadia.larsdalen@firstoffice.se

010- VISA NR 010-4827177

0703 VISA NR 0703-407177

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Enhagsvägen 7

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 62 kontorshotell i tolv städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör