Köpmangatan 44

Centrum , LULEÅ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Toppmoderna kontorslokaler

Nu erbjuder vi moderna lokaler i attraktivt läge i Luleå om 100 kvm. Här sitter man centralt efter Köpmangatan mitt i Luleås centrum. Ljusa och moderna lokaler gör att du kan flytta in och trivas direkt. Vill du så erbjuder vi möjlighet att sätta din egen prägel på lokalerna. Välkommen att kontakta oss för visning eller frågor!

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontors A-läge mitt i stan.

Närservice:

Stadens mest pulserande gata, Storgatan hittar du 100 meter bort. Luleå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, cafeer, nöjen och kultur. I grannfastigheten hittar du en populär lunchresturang. Goda träningsmöjligheter i centrum med flertalet gym.

Kommunikationer

Här sitter du centralt mitt i centrum nära stadens kommunikationer. Du pendlar därför enkelt till jobbet med lokalträfiken eller med länsbussarna. För dig som kör egen bil så finns det gott om stora parkeringshus i närheten.
Köpmangatan 44

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Varvsgatan 47

97233 LULEÅ

www.dios.se

Fler från Diös Fastigheter AB