Centrum
| LULEÅ

Favorit Dela

Köpmangatan 44

Toppmoderna kontorslokaler.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    100 m²

  • Hyra:
Nu erbjuder vi moderna lokaler i attraktivt läge i Luleå om 100 kvm. Här sitter man centralt efter Köpmangatan mitt i Luleås centrum. Ljusa och moderna lokaler gör att du kan flytta in och trivas direkt. Vill du så erbjuder vi möjlighet att sätta din egen prägel på lokalerna. Välkommen att kontakta oss för visning eller frågor!
  • Total yta

    100 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontors A-läge mitt i stan.

Närservice:

Stadens mest pulserande gata, Storgatan hittar du 100 meter bort. Luleå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, cafeer, nöjen och kultur. I grannfastigheten hittar du en populär lunchresturang. Goda träningsmöjligheter i centrum med flertalet gym.

Kommunikationer:

Här sitter du centralt mitt i centrum nära stadens kommunikationer. Du pendlar därför enkelt till jobbet med lokalträfiken eller med länsbussarna. För dig som kör egen bil så finns det gott om stora parkeringshus i närheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Åsa Johansson

Åsa Johansson

asa.johansson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 22

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Varvsgatan 47
97233 LULEÅ
dios.se
Köpmangatan 44

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör