City
| Stockholm

Favorit Dela

Adolf Fredriks Kyrkogata 10

Fin kontorslokal belägen på en central adress mitt i citypulsen. Rumsindelad planlösning. Högt och fritt läge.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  227 m²

 • Hyra:
Mitt i City, på Adolf Fredriks Kyrkogata 10 (f.d Fenixpalatset) ligger denna "kontorspärla'' om ca 227 kvm med all tänkbar service i direkt närhet. Lokalen är fördelad i två plan enligt nedan; -215 kvm kontorsyta i ett plan -12 kvm i entresolplan, plats för pentry och matplats Charmig lokal med trevliga detaljer såsom en mycket trivsam takhöjd, snedtak etc. Lokalen kommer att genomgå renovering och det finns även möjlighet för tillträdande hyresgäst att vara med och påverka planlösningen. Mycket centralt läge; här har du all möjlig service i direkt närhet. Mängder av trevliga restauranger, butiker, caféer etc i området. I fastigheten finns f.d ''Citykonditoriet'', denna fantastiska yta är möjlig att hyra för event och konferenser. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!
 • Total yta

  227 m2


Utförande

Våningsplan:

5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet finns en härlig mix av väletablerade kontor, butiker, restauranger och caféer. Här har du nära till allt du behöver. Hötorget ligger endast några minuter bort.

Närservice:

Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB.

Kommunikationer:

Promenadavstånd till Stockholm city Arlanda Express 10 min Citybanan och T-centralen - 7 min Stockholms centralstation. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggarvägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Adolf Fredriks Kyrkogata 10

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör