Salviagatan 17

Nordost , ANGERED
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

612 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik

Mycket trevlig hantverkslokal i Gårdsten med närhet till Gårdsten Centrum.

Rymlig hantverkslokal med ytor för verkstad och lagerutrymme samt lastbrygga och egen port. Det finns även ett pentry/pausrum, wc och omklädningsrum med dusch. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Det finns gott om kundparkering utanför som tillhör lokalen och bussen stannar strax utanför. I anslutning finns även en bensinstation. Gårdsten Centrum ligger inom gångavstånd. Från Gårdsten tar man sig snabbt ut på de större lederna E6 och E45.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Gårdstensbostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare. Gårdsten Centrum ägs och förvaltas av Gårdstensbostäder som även äger drygt 2 700 hyreslägenheter, vilket motsvarar 85 % av alla bostäder i området.

Ytor

  • Total yta:

    612 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårdsten 10:10 (1)

Omgivning

Omgivning/natur:

Idag bor ca 8 500 personer i Gårdsten och fram till 2025 väntas befolkningen ha ökat med ytterligare 3-4.000. Det kommer att byggas runt 1 000 nya bostäder - såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus. Med befolkningsökningen växer också underlaget för lokal handel, service och kommunikationer.

Närservice:

Gårdsten Centrum är en ljus, inglasad galleria med ca 21 000 m² lokalyta. Här finns stor dagligvarubutik, kött och chark, fiskaffär, grönsakshall, servicebutik, kafé och pizzeria samt frisör, privatläkare, tandläkare och annan service. Gårdsten Centrum är ett naturligt stadsdelscentrum för invånarna i Gårdsten - en roll som kommer att bli ännu starkare när befolkningen i stadsdelen växer.

Kommunikationer

Busshållplats och p-platser i nära anslutning till lokalen. Flera besöksparkeringar finns i direkt anslutning till lokalen. Buss 73 går mellan Angered Centrum och Gårdsten Centrum samt i ringlinje runt Gårdsten. Buss 173 förbinder Gårdsten med centrala Göteborg. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.
Salviagatan 17