Mölndal
| Mölndal

Favorit Dela

Brogatan 9

Centralt belägen lokal mitt i Mölndal.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    650 m²

  • Hyra:
Rumsindelad lokal som ligger precis mitt mellan Mölndals Nya Galleria och Mölndals Bro där ni finner ett stort utbud av kollektivtrafik. Detta kontor erbjuder gångavstånd till det mesta. Direkt i entrén möts kunder så väl som anställda av en trevlig receptions- och loungyta. Därefter erbjuder lokalen en variation av olika storlekar på cellkontor blandat med en mix av konferensrum i olika storlekar. I lokalen finner ni även ett trevlig pentry där ni kan gå ut till lokalens egna terrass.
  • Total yta

    650 m2


Utförande

Planlösning:

Rumsindelad lokal.


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt beläget med närhet till E6 och Söderleden

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stort garage inom gångavstånd

Närservice:

Ligger precis intill Mölndals nya Galleria med alla bekvämligheter och service så som gym, restauranger, matbutik och shopping.

Kommunikationer:

Direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lena Brixstedt

Uthyrare

Lena Brixstedt

lena.brixstedt@cbre.com

0731 VISA NR 0731-498404

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Brogatan 9

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör