Brogatan 9

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

650 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Centralt belägen lokal mitt i Mölndal

Rumsindelad lokal som ligger precis mitt mellan Mölndals Nya Galleria och Mölndals Bro där ni finner ett stort utbud av kollektivtrafik. Detta kontor erbjuder gångavstånd till det mesta. Direkt i entrén möts kunder så väl som anställda av en trevlig receptions- och loungyta. Därefter erbjuder lokalen en variation av olika storlekar på cellkontor blandat med en mix av konferensrum i olika storlekar. I lokalen finner ni även ett trevlig pentry där ni kan gå ut till lokalens egna terrass.

Ytor

  • Total yta:

    650 m2

Utförande

Planlösning:

Rumsindelad lokal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt beläget med närhet till E6 och Söderleden

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stort garage inom gångavstånd

Närservice:

Ligger precis intill Mölndals nya Galleria med alla bekvämligheter och service så som gym, restauranger, matbutik och shopping.

Kommunikationer

Direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg.
Brogatan 9

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

17067 SOLNA

www.ncc.se

Fler från NCC Property Development AB