Solna Strand
| Solna

Favorit Dela

Hemvärnsgatan 9

Nyrenoverat, högklassigt kontor med öppen planlösning i en representativ fullserviecfastighet. Möjlighet att överta ett förmånligt hyresavtal.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  Möjlighet att överlåta förmånligt hyreavtal

 • Storlek:

  1 293 m²

Utmärkt alternativ till dyra citylokaler. Till en bråkdel av hyran i city kan ni hyra ett färdigt kontor för modernt arbetssätt i mycket representativ fastighet i trevliga och lättillgängliga Solna Strand. Perfekt för företag med 80-100 personer, lokalen har två entréer med möjlighet ha två separata delar med gemensamt kök och pausutrymme. Fastigheten Solna Gate erbjuder ett komplett serviceutbud och en mycket representativ inramning. Läget i Solna Strand är nära stan med T-bana och med ett 10-tal restauranger att välja på. Läget är nära vattnet för trevliga promenader på lunchen, eller cykelvägar om ni cyklar till jobbet. Här är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum.
 • Total yta

  1293 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns garageplatser att hyra

Närservice:

Fullservice i huset receptions-, konferenstjänster, restaurang, café, gym, pool mm I området finns ytterligare ett 10-tal restauranger, gångavstånd till Sundbybergs Centrum

Kommunikationer:

T-bana, bussar, pendeltåg, även nära Bromma Flygplats

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Bertil Nilsson

Bertil Nilsson

bertil@shiftlokal.se

08-5 VISA NR 08-545 159 95

08-5 VISA NR 08-545 159 95

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
Drakens Gränd 6
11130 STOCKHOLM
shiftlokal.se
Hemvärnsgatan 9

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör