BORÅS

Favorit Dela

Tullkammaregatan 5

Butik för sällanvaruköp.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    630 m²

  • Hyra:
Butikslokal med inlastning via lastbrygga och lastramp. Inlastning möjlig från 4 st portar / dubbeldörrar. Sluttande tak, takhöjd 2,80 m - 4,50 m.
  • Total yta

    630 m2


Utförande

Planlösning:

Öppen butiksyta med kontor och omklädningsrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Vill du ha tillgång till stadens hela utbud är det bekvämt promenadavstånd till centrum, endast en tio minuters promenad. Du har också närhet till grönskade naturområdet runt Pickesjön eller varför inte titta på sportaktivitet i Borås Arena som ligger granne med fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Dagens lunch finner du på lunchrestaurangerna i närheten eller i någon av servicebutikerna.

Kommunikationer:

Nära till busshållplats. R40 ett stenkast från fastigheten vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats nås på 30 minuter. På 10 minuters promenadavstånd når man Centralstationen.


Övrig information

Övrigt:

Byggnaden är en kontorsfastighet i 3 våningar med garage i källaren. Lättillgänglig via avfart från R40.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Tullkammaregatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör