Tullkammaregatan 5

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

630 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med disponibel yta, smidig åtkomst för leveranser samt fördelaktigt läge nära centrum!

Lokalen har rätt förutsättningar när det kommer till läge och placering. Optimal butik,- kontors,- verkstads-/lageryta med en bra disponering. Här har man en smidig åtkomst med tanke på leveranser, in-, avlastning och pålastning, via lastbrygga och lastramp. Möjligt från 4 st portar/dubbeldörrar. Här arbetar ni i en öppen butiksyta med en kontorsavdelning som är utrustad med kontor, förråd, flertal wc, omklädningsrum med två duschar samt pausrum med pentry. Söker ni butik, lageryta, verkstadsyta, utställningsyta eller en kombination. Då är detta lokalen för er!

Övrig information

Övrigt:

Byggnaden är en kontorsfastighet i 3 våningar med garage i källaren. Lättillgänglig via avfart från R40.

Ytor

  • Total yta:

    630 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vill du ha tillgång till stadens hela utbud är det bekvämt promenadavstånd till centrum, endast en tio minuters promenad. Dagens lunch finner du på lunchrestaurangerna i närheten eller i någon av servicebutikerna. Du har också närhet till grönskade naturområdet runt Pickesjön eller varför inte titta på sportaktivitet i Borås Arena som ligger granne med fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Nära till busshållplats. R40 ett stenkast från fastigheten vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats nås på 30 minuter. På 10 minuters promenadavstånd når man Centralstationen.
Tullkammaregatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum