UMEÅ

Favorit Dela

Förrådsvägen 12/19B

Rymlig verkstadsfack ca 304 kvm med högport.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad

  • Hyra:
Rymlig garage- verskstadslokal med högport. Lokalen ligger med centralt läge på Västerslätt och lämpar sig väl för er som är verksamma inom verkstad eller industri. Till lokalen följer två kontorsrum. Välkommen att kontakta Niklas Brander för ytterligare information.

Omgivning

Omgivning/natur:

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat Swedol, Gärdin och Persson, Ocay, Snabbgross och många andra butiker där det mesta finns att köp

Närservice:

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Kommunikationer:

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Förrådsvägen 12/19B