Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Adelgatan 2

Släpp stressen kring kontorsflytten. Vi har redan börjat bygga om och vår flyttprojektavdelning erbjuder alla tjänster ni behöver i flytten.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  193 m²

 • Hyra:
Nu bygger vi om lokalen så den står klar för er. Gör det enkelt i processen och välj denna vackra lokal mitt i stan. Lokalen är belägen på fjärde våningen i en tidstypisk sekelskiftesfastighet med detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer mm. Den skiss vi presenterar här möjliggör 12 arbetsplatser, två mötesrum samt ett fint pentry och en härlig lounge. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av olika lokaler i fastigheten följ länken: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.
 • Total yta

  193 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer:

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
Davidshallsgatan 16
21145 Malmö
newsec.se
Adelgatan 2