Haninge
| Handen

Favorit Dela

Handenterminalen 5

Stor öppen lokal högt upp i fastigheten med fantastisk utsikt.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 038 m²

  • Hyra:
Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.
  • Total yta

    1038 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Planlösning:

Stor, luftig lokal med bra ljusinsläpp. Här kan du välja mellan öppna landskap och kontorsrum,.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Företag i närheten:

Nordea, Pressbyrån mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats i garage finns att hyra.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är bra med pendeltåg från Handenterminalen mot Stockholm och Nynäshamn. Dessutom är centrala Handen ett nav för busstrafiken i Haninge kommun med bussar mot t. ex. Nacka Strand, Tyresö och Skärholmen.

Skyltläge:

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Vägbeskrivning:

Med bil Åk väg 73 (Nynäsvägen) och ta avfarten mot Haninge. Följ sedan skyltarna mot Haninge C. Kommunalt Buss via Haninge Centrum eller Handenterminalen Pendeltåg till Haninge station


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Philip Eriksson

Förvaltningsansvarig

Philip Eriksson

philip.eriksson@profi.se

072- VISA NR 072-204 61 80

Sofia Segolsson

Fastighetskoordinator

Sofia Segolsson

sofia.segolsson@profi.se

070- VISA NR 070-171 25 26

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Handenterminalen 5

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör