Handenterminalen 5

Haninge , Handen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 038 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stor öppen lokal högt upp i fastigheten med fantastisk utsikt

Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.

Ytor

  • Total yta:

    1038 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC

Utförande

Planlösning:

Stor, luftig lokal med bra ljusinsläpp. Här kan du välja mellan öppna landskap och kontorsrum,.

Omgivning

Omgivning/natur:

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Företag i närheten:

Nordea, Pressbyrån mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats i garage finns att hyra.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Vägbeskrivning:

Med bil Åk väg 73 (Nynäsvägen) och ta avfarten mot Haninge. Följ sedan skyltarna mot Haninge C. Kommunalt Buss via Haninge Centrum eller Handenterminalen Pendeltåg till Haninge station

Kommunikationer

Kommunikationerna är bra med pendeltåg från Handenterminalen mot Stockholm och Nynäshamn. Dessutom är centrala Handen ett nav för busstrafiken i Haninge kommun med bussar mot t. ex. Nacka Strand, Tyresö och Skärholmen.
Handenterminalen 5

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop