Grimmereds Industriby
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Klangfärgsgatan 14

Nu finns en ledig verkstadslokal på 147 kvm i Grimmered i Frölunda.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad

 • Tillträde:

  2020-05-01 Tillgänglig omgående

 • Storlek:

  147 m²

 • Hyra:
I Grimmered finns flera gamla gårdar bevarade. Smala grusvägar, stenmurar och gräsbackar förstärker känslan av en bondby. Sedan 1960-talet har området växt och bebyggts av bostäder. 1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.
 • Total yta

  147 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rud 50:2

Byggår:

1974

Planlösning:

Verkstadslokalen är på 147 kvm och ligger på markplan. Här finns öppna ytor med ett entresolplan, kök och toalett. Det finns möjlighet att måla om och anpassa lokalen efter eget önskemål.


Omgivning

Omgivning/natur:

Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten.

Närservice:

I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer:

I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Marija Slebic

Fastighetsförvaltare

Marija Slebic

marija.slebic@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 74

Marknadsförs av Higab
Box 5104
40223 Göteborg
higab.se
Klangfärgsgatan 14

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör