BORÅS

Favorit Dela

Åsboholmsg 25

Lager och kontor i markplan.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    225 m²

  • Hyra:
Lager om ca 133 kvm med kontorsytor om ca 92 kvm. Tillgång till förrådsloft ovanför kontorsytorna. Port markplan.
  • Total yta

    225 m2


Utförande

Planlösning:

4 st kontorsrum, pausrum, omklädningsrum med dusch.


Omgivning

Omgivning/natur:

Med ett stenkast ifrån fastigheten så ligger Annelundsparken där man kan njuta av vackra lunchpromenader. Här finns även lunchrestauranger, gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Enkelt att parkera för både dig och dina kunder då fastigheten har många parkeringsplatser.

Kommunikationer:

Området är mycket lättillgängligt, med fem minuters gångavstånd till centrum samt fina cykelvägar. Nära till busshållplats med förbindelse till bl a Södra Torget. Med R40 ett stenkast från fastigheten kan du smidigt och enkelt ta dig till både Göteborg och Jönköping.


Övrig information

Övrigt:

Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Gott om p-platser i hela området och gångavstånd till Centrum Bra service finns i området, restaurang, gatukök, gym och bilvårdsfirma mm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Åsboholmsg 25

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör