City
| STOCKHOLM

Favorit Dela

Blasieholmsgatan 4A

Öppet, ljust och effektivt kontor eller utbildningslokal med dusch. Inflyttningsklar!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Hyra:

  5 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 579 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

 • Storlek:

  138 m²

Här finns ett öppet, ljust och effektivt kontor eller utbildningslokal med dusch och flera toaletter. Lokalen ligger i entréplan och har bra exponering mot gatan. Passar fint till det mindre kontoret eller för utbildningsverksamhet. Lägesmässigt perfekt mellan Strömkajen och Nybrokajen. Färdig för inflytt!
 • Total yta

  138 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 138 5 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

5500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Käpplingeholmen 4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice:

I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grand, Strand Hotell, Créme. Och B.A.R. som ligger i huset. På bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer:

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar. Både SL-båt och Waxholmsbåt lägger till nästan direkt in i huset.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Lindén

Uthyrningschef

Fredrik Lindén

fredrik.linden@novire.se

010 VISA NR 010 - 33 11 340

Marknadsförs av Novi Real Estate
Blasieholmsgatan 4A, Box 7043
10386 Stockholm
novire.se
Blasieholmsgatan 4A