HELSINGBORG

Favorit Dela

Makadamgatan 15

Produktions och lagerlokal.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    2 058 m²

  • Hyra:
Fräch lager och kontorslokal
  • Total yta

    2058 m2


Utförande

Planlösning:

Kontor och 2 st lager och produktions hallar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde med industri-, lager- och kontorslokaler. Väla Södra har ett perfekt läge längs infartsleden från E4/E6, ca 5 minuter från Helsingborgs centrum med bil.

Närservice:

Ca 1 km till bank, restaurang m.m. Helsingborgs centrum når man på ca 5 minuter med bil.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg. Här finns i huvudsak lager- och industrilokaler på ett mycket bra kommunikationsläge med närhet till E4 och E6/E20. Stadsbusstrafik tar passagerarna mellan stadens centrum och Väla södra.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är av mycket hög kvalitet både arkitektoniskt och funktionellt med mycket hög standard på ytskikt och klimatutrustning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michael Stensson

Michael Stensson

michael.stensson@castellum.se

+464 VISA NR +4642269145

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Makadamgatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör