Hagastaden
| Stockholm

Favorit Dela

Lise Meitners Gata 4

Öppen och välkomnande lokal med två entréer som lämpar sig för kontor/showroom och mottagningar (momsad verksamhet). Tillträde kan ske omgående.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Tillgänglig för omg inflyttn

 • Hyra:

  3 100 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

 • Kontrakt:

  Minimi 3 år

 • Storlek:

  74 m²

På Lise Meitners gata, några steg upp från Norra Stationsgatan, ligger denna effektiva lokal med egen entré. Lokalen har keramiska plattor på golv, målade väggar, pentry och RWC med dusch. Anslutningspunkt i lokalen till Stadsnät, dvs du kan själv välja bredbandsleverantör. Lokalen utförs med synliga installationer i tak, dvs med lokala sänkningar, takhöjd till bjälklag är 2,65 m.
 • Total yta

  74 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 74 3 100

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3100


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Algoritmen 1

Byggår:

2020

Planlösning:

Öppen planlösning med två entrédörrar. En avskild pausdel i anslutning till pentry och RWC.


Teknisk information

Takhöjd:

2,65 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i markplan med egen entré.


Omgivning

Omgivning/natur:

Områdets namn anknyter till kopplingen till Haga och de vackra omgivningarna där. Genom området kommer Norra Stationsparken anläggas, en genomgående park som omsluts av stenstaden och förbinder området med Hagaparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För närvarande gatuparkering, men när området är färdigutvecklat kommer ett av Stockholm största garage finnas under den kommande Norra Stationsparken. Fastighetens egna garageplatser har kö (sköts av Stockholm Parkering).

Närservice:

I huset finns två restauranger på Norra Stationsgatan, en Favo och en Dubbel Dubbel. Hagastaden utvecklas nu till en levande knutpunkt i snabb takt med en mängd etableringar av olika aktörer. Hagastaden är en viktig del av stadens förverkligande av vision 2040, med bärande idéer om en innovativ och växande region som är mångsidig och upplevelserik. Fram till år 2030 bebyggs det tidigare Norra Stationsområdet för att utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv. Bakom utvecklingen av Hagastaden står Stockholms stad, Solna stad, Nya Karolinska Solna, Karolinska Institutet, Akademiska Hus, Locum, Trafikverket, Stockholm Science City Foundation och ett antal privata byggherrar.

Kommunikationer:

Centralt belägen lokal i framväxande Hagastaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg, t-bana och med snabb access till motorväg.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sara Engström

Projektutvecklare lokaler

Sara Engström

sara.engstrom@familjebostader.com

Marknadsförs av AB Familjebostäder
Box 92100
12007 STOCKHOLM
familjebostader.com
Lise Meitners Gata 4