Ersboda
| Umeå

Favorit Dela

Formvägen 5

Rymlig, modern, fräsch och flexibel kontorslokal i Ersboda.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Storlek:

  934 m²

 • Hyra:
På Formvägen i Ersboda kan vi erbjuda denna stora flexibla och mycket fräscha kontorslokal som är modernt utrustad och i mycket gott skick, med genomgående vita ytskikt och med sobra textilmattor. Lokalen ligger på entréplan, (plan 2) och upptar hela våningsplanet i den ena av fastighetens två flyglar, vilket ger gott om fönster i flera väderstreck, som tar tillvara och sprider dagsljuset i ytorna. Då lokalen saknar bärande väggar är planlösningen flexibel, vilket ger mycket goda möjligheter till anpassning av lokalerna som passar tillträdande hyresgästs önskemål. I lokalens ena ände finns även lastdörr som leder till en mindre lastkaj, för smidig lossning av leveranser till lokalen. På samma våningsplan finns en populär lunchrestaurang, Evy’s, och intill denna finns även en konferensanläggning med stora mötesrum och ett auditorium/aula med plats för närmare 100 personer. I fastigheten finns även ett gym som får disponeras av hyresgästerna. Här finns med andra ord mycket goda möjligheter att skapa representativa lokaler för ert företag att verka och trivas i, i ett attraktivt läge i Ersboda.
 • Total yta

  934 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Formen 1

Våningsplan:

2 av 5

Planlösning:

Lokalen ligger på plan 2 (BV) i fastigheten, och består till övervägande delar av större öppna ytor, med ett flertal mötes- och konferensrum i olika storlekar, mindre samtalsrum. Här finns också wc-grupp med dusch, förråd, samt ett stort pentry med pausyta. Lokalerna kan anpassas för att möta tillträdande hyresgästs behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt placerad med en mycket god kommunikationsplattform i den sydvästra delen av Ersboda, med närhet till såväl tillfartslederna som det stora utbud som området erbjuder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Såväl garage- som parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Ersboda finns all önskvärd service i form av restauranger och kaféer samt ett stort utbud av handel och och närliggande motionsanläggningar.

Kommunikationer:

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till såväl E12 som Ersmarksvägen. Endast 150 meter från fastigheten finns busshållplats för linje 2 (Ersboda – Vasaplan – Söderslätt), som går med hög turtäthet. Området nås även lätt via väl utbyggda gång- och cykelbanor.

Skyltläge:

Fastigheten har skyltläge mot rondellen i korsningen av Cementvägen, Formvägen och Gräddvägen

Vägbeskrivning:

Från E12 tar man av i rondellen vid Ersboda, in på Ersmarksvägen som man följer i 350 meter till Cementvägen, som man sedan följer i 200 meter till Formvägen, där fastigheten ligger precis invid rondellen, mittemot OKQ8-macken.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson

thomas.eriksson@nyfosa.se

0733 VISA NR 0733337890

Marknadsförs av Nyfosa AB
Nybrogatan 14
85231 Sundsvall
nyfosa.se
Formvägen 5