Ersboda
| Umeå

Favorit Dela

Formvägen 5

Flexibla och moderna kontorslokaler på översta våningen i Ersboda.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Storlek:

  77 - 171 m²

 • Hyra:
På Formvägen i Ersboda kan vi erbjuda dessa två flexibla kontorslokaler som ligger intill varandra, på varsin sida av hisshallen på översta våningen, plan 5, och som går att hyra tillsammans eller var för sig. Lokalerna är modernt utrustade och i mycket gott skick, med genomgående vita ytskikt och med sober grå textilmatta. I och med att fastigheten är v-formad så ligger lokalerna i varsin flygel, vilket ger gott om fönster i flera väderstreck, som tar tillvara och sprider dagsljuset i lokalerna. Då lokalerna saknar bärande väggar är planlösningen flexibel, vilket ger mycket goda möjligheter till anpassning av lokalerna som passar tillträdande hyresgästs önskemål. I fastigheten finns även fler storleksmässigt liknande lediga lokaler I fastighetens entréplan finns en populär lunchrestaurang, Evy’s, och intill denna finns även en konferensanläggning med stora mötesrum och ett auditorium/aula med plats för närmare 100 personer. Precis intill lokalerna finns även ett gym som får disponeras av hyresgästerna. Här finns alla möjligheter att skapa representativa lokaler för ert företag att verka och trivas i, i ett attraktivt läge i Ersboda.
 • Total yta

  171 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 77 171

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Formen 1

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Ytorna i annonsen utgörs av två lokaler, om 77 kvm respektive 94 kvm på plan 5, som kan hyras tillsammans eller var och en för sig. Planlösningen i lokalerna utgörs i huvudsak av öppna kontorsytor, vilka kan anpassas för att möta tillträdande hyresgästs behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt placerad med en mycket god kommunikationsplattform i den sydvästra delen av Ersboda, med närhet till såväl tillfartslederna som det stora utbud som området erbjuder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Såväl garage- som parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Ersboda finns all önskvärd service i form av restauranger och kaféer samt ett stort utbud av handel och och närliggande motionsanläggningar.

Kommunikationer:

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till såväl E12 som Ersmarksvägen. Endast 150 meter från fastigheten finns busshållplats för linje 2 (Ersboda – Vasaplan – Söderslätt), som går med hög turtäthet. Området nås även lätt via väl utbyggda gång- och cykelbanor.

Skyltläge:

Fastigheten har skyltläge mot rondellen i korsningen av Cementvägen, Formvägen och Gräddvägen

Vägbeskrivning:

Från E12 tar man av i rondellen vid Ersboda, in på Ersmarksvägen som man följer i 350 meter till Cementvägen, som man sedan följer i 200 meter till Formvägen, där fastigheten ligger precis invid rondellen, mittemot OKQ8-macken.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson

thomas.eriksson@nyfosa.se

0733 VISA NR 0733337890

Marknadsförs av Nyfosa AB
Nybrogatan 14
85231 Sundsvall
nyfosa.se
Formvägen 5