Ersboda
| Umeå

Favorit Dela

Formvägen 5

Stora, fräscha och flexibla kontorslokaler på Formvägen i Ersboda.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Storlek:

  570 - 1 516 m²

 • Hyra:
På Formvägen i Ersboda kan vi erbjuda dessa stora och flexibla kontorslokaler som ligger på näst översta våningen, plan 4, som går att hyra i sin helhet eller uppdelad i två lokaler. Lokalerna är modernt utrustade och i mycket gott skick, med genomgående vita ytskikt och med sober grå textilmatta. I och med att fastigheten är v-formad så ligger lokalerna i varsin flygel, vilket ger gott om fönster i flera väderstreck, som tar tillvara och sprider dagsljuset i lokalerna. Och då lokalerna saknar bärande väggar är planlösningen flexibel, vilket ger mycket goda möjligheter till anpassning av lokalerna som passar tillträdande hyresgästs önskemål. I fastigheten finns även fler storleksmässigt liknande lediga lokaler. I fastighetens entréplan finns en populär lunchrestaurang, Evy’s, och intill denna finns även en konferensanläggning med stora mötesrum och ett auditorium/aula med plats för närmare 100 personer. I fastigheten finns även ett gym som får disponeras av hyresgästerna. Här finns alla möjligheter att skapa representativa lokaler för ert företag att verka och trivas i, i ett attraktivt läge i Ersboda.
 • Total yta

  1516 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 570 1 516

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Formen 1

Våningsplan:

4 av 5

Planlösning:

Ytorna i annonsen utgörs av två lokaler, om 570 kvm respektive 870 kvm på plan 4, som kan hyras tillsammans eller var och en för sig. Sammantaget blir ytan då 1 516 kvm, då en ”kaféyta” om 76 kvm intill hisshallen tillkommer. Planlösningen i lokalerna består till övervägande delar av större öppna ytor, med ett flertal mötesrum i olika storlekar och mindre samtalsrum. Båda lokalerna är var för sig utrustade med såväl pentry som WC-grupp med RWC. Lokalerna kan anpassas efter tillträdande hyresgästs behov, genom att exempelvis skapa fler öppna ytor, eller fler kontorsrum, mötesrum etc.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt placerad med en mycket god kommunikationsplattform i den sydvästra delen av Ersboda, med närhet till såväl tillfartslederna som det stora utbud som området erbjuder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Såväl garage- som parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Ersboda finns all önskvärd service i form av restauranger och kaféer samt ett stort utbud av handel och och närliggande motionsanläggningar.

Kommunikationer:

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till såväl E12 som Ersmarksvägen. Endast 150 meter från fastigheten finns busshållplats för linje 2 (Ersboda – Vasaplan – Söderslätt), som går med hög turtäthet. Området nås även lätt via väl utbyggda gång- och cykelbanor.

Skyltläge:

Fastigheten har skyltläge mot rondellen i korsningen av Cementvägen, Formvägen och Gräddvägen

Vägbeskrivning:

Från E12 tar man av i rondellen vid Ersboda, in på Ersmarksvägen som man följer i 350 meter till Cementvägen, som man sedan följer i 200 meter till Formvägen, där fastigheten ligger precis invid rondellen, mittemot OKQ8-macken.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson

thomas.eriksson@nyfosa.se

0733 VISA NR 0733337890

Marknadsförs av Nyfosa AB
Nybrogatan 14
85231 Sundsvall
nyfosa.se
Formvägen 5