LULEÅ

Favorit Dela

Småbåtsgatan 7

Toppmodernt kontor i attraktiva Södra hamn i centrala Luleå.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Nu erbjuder vi toppmoderna kontorslokaler i centrala Luleå om 432 kvm. Här sitter du med havet som närmsta granne som bjuder in till en härlig arbetsmiljö såväl som sköna promenader på lunchen. Lokalerna är nyrenoverade efter modern standard så du som hyersgäst kan enkelt flytta in direkt och trivas. Vill du så erbjuder vi en möjlighet att sätta din egen prägel på lokalerna. Välkommen till en av Luleås mest inspirerande arbetsplatser!

Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i attraktiva Södra Hamn granne med Ettans båthamn. Centralt beläget med närhet till det mesta och lugnet från skärgården skapar husets karaktär. Här är det bara att flytta in och trivas.

Närservice:

Samtidigt som du arbetar i en inspirerande miljö med havet som närmsta granne så tar du dig enkelt till stadens mest pulserande gata på en fem minuters promenad. Luleå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, cafeer, nöjen och kultur. I samma fastighet hittar du livsmedelsbutik i bottenplan som erbjuder möjlighet att köpa frukost, lunch och middag. Goda träningsmöjligheter hittar du i centrum med flertalet gym.

Kommunikationer:

Här sitter du centralt och har närhet till stadens kommunikationer. Du pendlar enkelt till jobbet med lokaltrafiken eller så med länsbussarna. Föredrar du hellre att cykla eller gå till jobbet så gör du det längs med havet och din dag kan väl knappast börja bättre.


Övrig information

Övrigt:

Här sitter du mitt i utvecklingens centrum då kvarteret växer och fylls med bostäder, liv och rörelse. Det är bostadsprojektet Kuststad som nu växer fram i etapper. Välkommen att bli en del i ett spännande kvarter!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SE

Sara Engelmark

sara.engelmark@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 26

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Varvsgatan 47
97233 LULEÅ
dios.se
Småbåtsgatan 7

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör