NORRKÖPING

Favorit Dela

N. Promenaden 102 A

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2022-09-01

 • Storlek:

  120 m²

 • Hyra:
Trevlig kontorslokal nära Resecentrum. Ytan är fördelad på fyra kontorsrum och ett paus/konferensrum med kök. Parkeringsgplatser finns att hyra. Välkommen att kontakta oss för visning.
 • Total yta

  120 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och cafeér. Folkparken är ett stort parkområde som ligger nära, ett par minuters gångväg. Här finns möjlighet till massor av rekreation under sommartid som tex. minigolf, boule, beachvolley och frisbeegolf. Även nära till Motala Ström och Industrilandskapets härliga promenadstråk.

Närservice:

Närhet till centrum med stort utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer:

Närhet till bra kommunikationer, buss, spårvagn och Resecentrum.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

AR

Affärsområdeschef

Anna Rikardson

leads.norrkoping@balder.se

011- VISA NR 011-158892

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
N. Promenaden 102 A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör