Torshälla Ekbacken
| TORSHÄLLA

Favorit Dela

Ekbacken 2

Effektiv lagerlokal med goda uppställningsmöjligheter.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    153 - 2 388 m²

  • Hyra:
Nu ges möjligheten att etablera i Ekbacken, strax intill expansiva Västerleden med närhet till E20 och ett par minuter från centrumdelarna i Eskilstuna. Som direkta grannar finns bland annat Coop, Färgbolaget, Hamburgerbruket och OKQ8. I närområdet existerar etablerade företag så som Mio, Granngården, K-Rauta och BMW i det växande området kring Västerleden. I Ekbacken finns idag många logistikföretag på grund av den överlägsna placeringen. Lokalen disponerar idag öppna och effektiva lagerytor med 33 portar och cross dock möjlighet, kontor på plan 2, konferens, lunchrum, omklädningsrum och WC. Lokalen kan eventuellt även delas upp i mindre ytor för passande verksamhet. I anslutning till lokalen finns det goda parkeringsmöjligheter och uppställningsytor på inhägnad tomt. Lokalen kan tillträdas omgående.
  • Total yta

    2388 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 235 2 235
Kontor 153 153

Utförande

Byggår:

2007


Övrig information

Övrigt:

Byggnadsår: 2007 (2014) Tomtyta: 20 500 kvm Fastighetens beskaffenhet: 120 cm lasthöjd runt om, 33 portar merparten i nya delen med cross dock möjlighet. Ny ventilation och uppvärmning (fjärrvärme) 2014.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

John Wallin

Lokaluthyrning

John Wallin

john@blokkfast.se

016- VISA NR 016-5420204

0707 VISA NR 0707-499633

Marknadsförs av BLOKK Fastighetspartner
Kungsgatan 78
63221 Eskilstuna
blokkfast.se
Ekbacken 2

Om BLOKK Fastighetspartner

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BLOKK FASTIGHETSPARTNER ! Vi är sedan länge Mälardalens ledande förmedlare av kommersiella fastigheter och lokaler. Vi hjälper Dig vare sig Du ska sälja eller köpa kommersiella fastigheter eller jord- och skogsbruksfastigheter, vill hyra eller ha hjälp med att hyra ut en lokal eller om Du vill ombilda till bostadsrätt. Vi har stor erfarenhet och expertis att genomföra såväl fastighets- som bolagstransaktioner och har ett brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Hos oss möter du engagerade medarbetare, med vilja och kunskap att ge Dig det lilla extra! Vårt huvudsakliga geografiska område är Mellansverige, men vi tar emot uppdrag i hela landet. Ring eller besök vårt kontor på Kungsgatan 78 i Eskilstuna. Välkommen!

Fler annonser från denna annonsör