Ättekulla
| Helsingborg

Favorit Dela

Bunkalundsvägen 5

Nu finns möjligheten för etablering på Ättekulla industriområde med närhet till de stora genomfarterna såsom E6:an och E4:an.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  6 020 m²

 • Hyra:
Nu finns chansen för etablering på Ättekulla industriområde med närhet till de stora genomfarterna såsom E6:an och E4:an. Närheten till motorvägen är ett stort plus som gör det enkelt att ta sig till och från området. Takhöjden på lagret är mellan 4 och 8 meter. Med flertalet lastbryggor finns stora möjligheter att lossa och lasta många lastbilar samtidigt. Ättekulla företagsområde är ett favoritområde för transportföretag, entreprenadföretag, grossistföretag som exempel.
 • Total yta

  6020 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bunkagården västra 8


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ättekulla företagsområde har snabbt blivit ett favoritområde för transportföretag, entreprenadföretag, grossistföretag inom frukt- och grönt med mera.

Kommunikationer:

Här går både regionalbussar och stadsbussar. Precis utanför finns busshållplats.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Ledtje

Uthyrare

Anders Ledtje

anders.ledtje@relier.se

0731 VISA NR 0731-40 10 40

+46 VISA NR +46 731-40 10 40

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Bunkalundsvägen 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör