Hyllie
| Malmö

Favorit Dela

Hyllie Boulevard

Fantastiskt kontor på 8 våning men härlig utsikt. över Öresundsbron.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  3 300 kr/m²/år. Ej specificerad: Driftskostander 125 kr/m² och år, fastighetsskatt 200 kr/m² och år.

 • Storlek:

  245 m²

TA DIN VERKSAMHET TILL NYA HÖJDER Här på våning 8 erbjuds ett uppfriskande perspektiv som stimulerar till kreativt arbete. För du vet väl att t.ex. utsikt, direkt solljus och växtlighet leder till 15 % ökat välmående, 6 % ökad produktivitet och 15 % ökad kreativitet? Och om det är något det finns gott om på Edens högsta punkt så är det just utsikt, ljus och grönska.
 • Total yta

  245 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 245 3 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3300


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Löpöglan 2

Byggår:

2021

Våningsplan:

8


Omgivning

Omgivning/natur:

För tolv år sen var Hyllie en åker med ett vattentorn. Idag är det en snabbt växande stadsdel med stark innovationskraft. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Tack vare sitt oslagbara läge vid Öresund, goda kommunikationsförbindelser mot Sverige och resten av värden samt en unik framåtanda har många nationella och internationella företag valt att etablera sina regions- eller huvudkontor i Hyllie.

Närservice:

Emporia är ett köpcentrum med cirka 230 butiker och restauranger som har byggts nära Malmö Arena. 2012 invigdes shoppingcentret. som har en yta på cirka 93 000 kvm. I området ligger både Malmö Arena som erbjuder konserter och sportevent, samt Malmö Mässan.

Kommunikationer:

Hyllie är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorget, alla i anslutning till stationens perrong med sin nergång från torget. Det tar sex minuter till Centralstationen med tåg, och 13 minuter till Kastrup.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Hyllie Boulevard

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör