Kungsbron 21

Stockholm City , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

812 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Kombinationslokal för kontor, showroom/ butik eller café.

Kombinationslokal som möjliggör för renodlad kontorverksamhet eller kontor med tillhörande showroom och/eller butik.

Ytor

  • Total yta:

    812 m2

Bekvämligheter

Skyltläge
Telefonbås
WC
Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Reception

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blekholmen 2

Byggår:

1992

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

Lokalen är fördelad på tre lokaler som är anpassade för kontor kombinerat med showroom/butik eller café. 266 kvm - entréplan (café/butiksyta) 440 kvm - plan 1 (kontorsyta) 106 kvm - entréplan (kontorsyta).

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://peab.se/hallbarhet/miljo/certifiering-av-byggnader

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i fastigheten.

Kommunikationer

Centralt läge cirka 500 meter från Centralstationen och Arlanda express samt närhet till busslinjer och tunnelbana.
Kungsbron 21

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

11181 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler från JLL