Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Vasagatan 58

Möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal i äldre stil, högst upp i fastigheten & med centralt läge, precis mellan Heden-Kungsportsavenyen/Valand.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    86 m²

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal om ca 107 kvm (+/- några m2) i samma fastighet som välkända restaurang Kometen. Läget är mycket centralt, men lättillgängligt på alla sätt och vis, precis mellan Heden och Kungsportsavenyen/Valand. Hit kan man lätt ta sig med både bil som med allmänna kommunikationsmedel. Lokalen kommer ytskiktsrenoveras för den nya kyresgästen.
  • Total yta

    86 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vasagatan 58

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Vasagatan 58

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör