Almas allé 3

Ultuna/ Green Innovation Park , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 42 m²

Hyra

Tillträde

Enl. ök.

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Här får du chansen att flytta in i ett eget litet kontor mitt på SLU:s campus i Ultuna och samtidigt bli officemedlem i Green Innovation Park!

Som företag omges du här av en stark innovationskultur med naturupplevelser runt hörnet och service i form av träningsmöjligheter, caféer, restauranger och livsmedelsbutik.

Byggnaden är en kontorsgemenskap med delade gemensamhetsytor för det lilla företaget som vill ha sitt eget kontorsrum och samtidigt vara en del av communityn Green Innovation Park. https://www.greeninnovationpark.se/

Lokalerna kommer att vara nyrenoverade vid inflytt med nya ytskikt, pentry/lunchrum, mötesrum, toalett och dusch.

I Green Innovation Park samlas akademi, industri, näringsliv, studenter och kreativa frilansare. Atmosfären är inspirerande och inkluderande, en levande miljö för nätverkande workshops, events och utveckling av idéer, men styrkan sitter i medlemmarna. Medlemmarna delar erfarenheter, drar nytta av varandra och bidrar till varandras resultat - och en hållbar framtid!I  . 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 42

Ytbeskrivning

Rummen är 12 resp. 21 kvm. Ytorna kan hyras av flera hyresgäster såväl som en hyresgäst.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enl. ök.

Hyresinformation:

Hyra för 12 kvm: 3.500 kr/mån + moms. Hyra för 21 kvm: 6.500 kr/mån + moms Ingår: mediakostnader, del i gemensamma fuktioner såsom lunchrum, kaffemaskin, mötesrum, toalett och dusch. Tillkommer: Officemedlemskap i GIP tillkommer och tecknas separat.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

del av C4:211, del av Ultuna 2:23

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är belägen på plan två och har en rumsindelad planlösning. Det finns separata kontorsrum med plats för 2-4 arbetsplatser och gemensamma funktioner som pentry/lunchrum, mötesrum och toaletter.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2019 tilldelades Ultuna för tredje året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten:

Idag finns ett 70-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsplatser i området. Möjlighet till kundparkering finns i anslutning till byggnaden.

Närservice:

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.
Almas allé 3