Stockholm City
| Stockholm

Favorit Dela

Kungsbron 21

Modern hörnlokal med goda skyltmöjligheter på Kungsbron 21.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  266 m²

 • Hyra:
Lokal som passar både showroom/butik, kontor eller café. Lokalen är anpassad för caféverksamhet och har direkt entré ut från gatan. Luftig lokal med stort ljusinsläpp och centralt läge precis invid Centralstationen.
 • Total yta

  266 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blekholmen 2

Byggår:

1992

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

266 kvm - entréplan.


Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i fastigheten.

Kommunikationer:

Centralt läge cirka 500 meter från Centralstationen och Arlanda express samt närhet till flera busslinjer och tunnelbana.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna-Mona Jarallah

Anna-Mona Jarallah

Anna-Mona.Jarallah@eu.jll.com

0704 VISA NR 0704197812

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Kungsbron 21

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör