Lund

Favorit Dela

Borgs väg 9

Lagerlokal med tillhörande kontor.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 136 m²

  • Hyra:
Lokalen är väl disponerad med port (ca 4,5 m) i markplan , enkilt rum med spolplatta, fikarum och toalett. Lagerdelen har en väl tilltalad takhöjd om cirka 5 meter. Kontorsdelen ligger intill lagerdelen men nås via utanpåliggande trappa vid sidan av lagerlokalen. I kontoret finns plats för cirka 5 medarbetare, pentry med sittyta och omklädningsrum med dushmöjligheter.
  • Total yta

    1136 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Detta industri - och lager område har ett utmärkt läge intill E22:an, härifrån är det nära till både centrala Lund och Malmö. Fastigheten är också väl synlig från E22:an och har därmed ett utmärkt skyltläge. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Möjlighet till gröna hyresavtal finns.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter både för anställda och besökare.

Närservice:

90 meter från fastigheten ligger ett hotell med restaurang och konferenslokaler. Här hittar du även parkeringsgarage och ytterligare lunchalternativ. Genom närheten till Lunds centrala delar finns ett stort utbud av kommersiell- och offentlig service lättillgängligt.

Kommunikationer:

Till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emilia Hasselgren

Emilia Hasselgren

Emilia.Hasselgren@castellum.se

+464 VISA NR +4646385879

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Borgs väg 9

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör