Strandvägen 7

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

43 m²

Hyra

Tillträde

2021-07-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Unikt kontor i hjärtat av Östermalm.

Nu finns möjligheten att hyra ett av våra paradrum om 43 kvadratmeter med klassisk interiör, öppen spis och charmiga sekelskiftesdetaljer. Från kontorets fantastiska balkong har ni utsikt över Strandvägen och skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Ni får självklart även tillgång till fullt utrustade kök, kostnadsfria mötesrum samt coworkingytor på alla våra anläggningar i centrala Stockholm. Givetvis ingår fullservice – som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag i centrala Stockholm. Vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov om förutsättningarna förändras. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Övrig information

Övrigt:

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    43 m2

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2021-07-01

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närområdet hittar du några av Östermalms bästa restauranger och caféer samt trevliga butiker och den ikoniska saluhallen. Med en kort promenad tar du dig till Djurgårdens lugna oas som är älskad av både stockholmare och turister. Strosa längs med Nybroviken och njut av omgivningarna eller gå Strandvägen motsatt håll och ta en lunchpaus i Berzeli Park eller Kungsträdgården. I närheten av kontoret hittar du även NK-varuhusets med saluhallen och sina exklusiva butiker.

Kommunikationer

7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Kör du bil till jobbet finns privat P-plats att hyra i närheten av kontoret och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.
Strandvägen 7

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

7A Sevena AB

Strandvägen 7

11456 Stockholm

7a.se

Fler från 7A Sevena AB