Solna

Favorit Dela

Greta Garbos väg 5

Välkommen till en modern lokal i den historiska Gamla Filmstaden!

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  330 m²

 • Hyra:
Lokalen är belägen i Gamla Filmstaden som byggdes under 1920-talet. Här har över 400 filmer spelats in och däribland många svenska klassiker och kända verk av regissören Ingmar Bergman. De ståtliga byggnaderna är av stilen 20-tals klassicism efter arkitekten Ebbe Crones. Minst sagt en historisk byggnad för det svenska kulturlivet! Nu ges en unik möjlighet att få hyra en ljus och modern lokal om 330 kvm i en ny tappning i den Gamla Filmstaden. Ungefär hälften av ytan utförs av en kontorsyta och den andra hälften av butiks-/showroomsyta. Lokalen har stora fönster som släpper in ett behagligt dagsljus och utsikt över den lummiga innergården som omger lokalen. Planlösningen i kontorsdelen är blandad med både öppna arbetsytor och arbets- och konferensrum av olika storlekar. Stora glaspartier istället för väggar ger en känsla av rymd i lokalen och samtidigt isolerar ljudet för att kunna behålla arbetsro. För butiksdelen finns även där stora fönster från med god syn från gatan över produkterna som visas. En optimalt placerad lokal med butiksytan mot gatan och kontorsdelen mot innergården med två separata entréer för respektive del. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!
 • Total yta

  330 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Filmstaden 23

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Strategiskt beläget med ett brett utbud av service och smidiga kommunikationer. Gamla Filmstaden består av flera byggnader, bland annat Laboratoriehuset med Universals logga och Regissörsvillan. Byggnaderna och innergården bildar en egen liten fristad mitt i Solna. I närmiljön finns både natursköna Råstasjön, händelsefulla Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Närservice:

Området erbjuder mängder av servicemöjligheter. I själva Filmstaden finns en egen restaurang som erbjuder smakliga luncher i en avkopplande miljö. I området finns ett flertal andra restauranger, mattaffär, träningsanläggningar, apotek med mera.

Kommunikationer:

Centralt beläget i Solna ligger Gamla Filmstaden med tunnelbanan Näckrosen precis utanför de stilfulla byggnaderna. Från Näckrosen tar det endast 11 minuter att ta sig med tunnelbanans blåa linje till T-centralen. Vid T-centralen står både flygbussar och Arlanda Express redo för att ta dig smidigt vidare till Arlanda för era affärsresor. Med buss 515 (Odenplan – Sundbybergs station) och 156 (Danderyds Sjukhus – Solna Strand) går även snabba förbindelser till pendeltåg i Sundbyberg och Odenplan. Från byggnaden tar det bara 5 minuter med bil tills man når E4:an och mindre en kvart till Bromma flygplats. En fin cykelväg längs allén på Råsundavägen ska inte heller glömmas bort!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kim Grüneberger

Uthyrare

Kim Grüneberger

Kim.gruneberger@cbre.com

0721 VISA NR 0721 61 14 42

0721 VISA NR 0721 61 14 42

Patrik Sundberg

Uthyrare

Patrik Sundberg

patrik.sundberg@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 720

0733 VISA NR 0733-498 720

Marknadsförs av CBRE
Jakobsbergsgatan 16
11144 STOCKHOLM
cbre.se
Greta Garbos väg 5