Långgatan 14

Södra , Ljungby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 000 m²

Hyra

393 kr/m²/år. Vi ser hyresförhållandet som ett samarbete och är därmed öppna för en flexibilitet som bygger på ett win/win förhållande för båda parter. Därför finns det stora möjligheter för att hitta "rätt" hyresnivå beroende på verksamhetsanpassningar och hyrestid.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

30 000 kvm uthyres i Småland för endast 393 kr/kvm/år! Perfekt för exempelvis tredjepartslogistik. Hälften av ytorna kan tillträdas redan idag!

Denna etableringsmöjlighet vänder sig till större företag och verksamheter som efterfrågar lager, logistikytor och produktionsytor med tillhörande kontor och personalytor. Uthyrningsprojektet utför vi också i samarbete med CBRE Sweden, Industrial & Logistics. Vi kan nu erbjuda en eller flera nya spännande företag att hyra mycket fina ytor på ett av Sveriges mest attraktiva logistikläge! Ljungby med E4:an intill ligger perfekt för att betjäna regionerna Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö/Köpenhamn. Vi kan hyra ut lager med pallställage ...och truckar! Och kontor ...med möbler! Ring gärna om det finns intresse! /Nicklas

Övrig information

Övrigt:

Om SLP – Swedish Logistic Property Malmöbolaget SLP – Swedish Logistic Property – är ett Malmöbaserat fastighetsbolag med fokus på lager- och logistikfastigheter. Bakom bolaget ligger bland annat fastighetsprofilerna Erik Selin, Peter Strand, Mikael Hofmann och Greg Dingizian. Vår affärsidé är att hyra ut rätt lokal till rätt företag på rätt läge! Vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång. Med många års erfarenhet av fastigheter kan vi med stor sannolikhet hitta lösningar för just era behov, stora som små.

Ytor

  • Total yta:

    30000 m2

Ytbeskrivning

Lokalerna har varierande takhöjder upp till ca 10 m med bra lagringsvolym, in/ut lastningsmöjligheter både med lasthus och i markplan samt ytor som är passar bra för ompackning eller enklare produktion.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Våra Hyreskontrakt bygger på Fastighetsägarnas dokument och följer svensk hyreslag.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

393

Hyresinformation:

Vi ser hyresförhållandet som ett samarbete och är därmed öppna för en flexibilitet som bygger på ett win/win förhållande för båda parter. Därför finns det stora möjligheter för att hitta "rätt" hyresnivå beroende på verksamhetsanpassningar och hyrestid.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lamellen 1

Planlösning:

Totalt ca 30 000 kvm fördelade på två intilliggande byggnader med tillhörande kontor, omklädningsrum och personalytor.

Teknisk information

Takhöjd:

10 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser och inhägnad lastgård

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Nära E4/25

Långgatan 14