Odensala
| Östersund

Favorit Dela

Tavelbäcksvägen 2

Kontorslokal där medarbetaren trivs!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 100 m²

 • Hyra:
Moderna kontorslokaler med egen entré i markplan med möjlighet till uteplats på skyddad innergård. Lokalerna är renoverade med hög kvalitet i val av ytskikt.
 • Total yta

  1100 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flugsvampen 1

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

Nyligt renoverade moderna kontorslokaler med såväl arbetsplatser i landskapsmiljö som enskilda rum och större rum för 3-6 medarbetare. Flera olika storlekar på konferensrum och mindre grupprum/telefonrum. Arkivytor och förrådsytor finnes. Dam- och herromklädningsrum med bastu. Lokalen är belägen i markplan med två separata entréer endast för denna lokal. Pentry med matplats för ca 35 personer med möjlighet till skyddad uteplats på innergård.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås med bil från Rådhusgatan som är genomfartsleden genom Östersunds centrum. Många stadsbussar och länsbussar trafikerandes i södergående färdriktning angör busshållplatsen intill fastigheten. Hit går expresscykelvägar och belysta gångvägar.

Ventilation:

Komfortkyla med bafflar


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket naturskönt beläget med strövområde lättillgängligt längs Storsjöns strand strax nedanför fastigheten. På Storsjöbadet finns STC gym och möjligheter till simträning.

Företag i närheten:

Scandic Syd, Östersundstravet, Storsjöbadet, OSD, Statoil, Tavelbäcksskolan

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mycket goda, finns gott om parkeringsplatser på fastigheten såväl med som utan motorvärmare. Även laddplatser för elbilar finnes. Cykelparkeringar under tak på flera ställen kring byggnaden.

Närservice:

Statoil, ICA Odenhallen, bankomat, lunchrestauranger längs Rådhusgatan, på OSD Scandic Syd och Travet - allt inom gångavstånd.

Kommunikationer:

Många av stadsbussarna anlöper hållplatsen intill fastigheten. Samtliga länsbussar gåendes söderut från Östersund alternativt in utifrån anlöper samma hållplats.

Skyltläge:

Mycket gott längs Rådhusgatan - huvudled genom Östersunds centrum.

Vägbeskrivning:

Lokalen är belägen i ena flygeln av en större kontorsfastighet belägen i ett naturskönt och lugnt läge med mycket goda kommunikationer och närhet till daglig service och lunchrestauranger.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Peter Andersson

Förvaltare

Peter Andersson

peter.andersson@perssoninvest.se

063- VISA NR 063-14 94 88

Sofie Blom Bergström

Sofie Blom Bergström

sofie.bergstrom@perssoninvest.se

063- VISA NR 063-14 94 86

Marknadsförs av Svenska PI Fastigheter AB
83125 Östersund
perssoninvest.se
Tavelbäcksvägen 2