Tavelbäcksvägen 2

Odensala , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal där medarbetaren trivs!

Moderna kontorslokaler med egen entré i markplan med möjlighet till uteplats på skyddad innergård. Lokalerna är renoverade med hög kvalitet i val av ytskikt.

Ytor

  • Total yta:

    1100 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flugsvampen 1

Renoveringsår:

2016

Planlösning:

Nyligt renoverade moderna kontorslokaler med såväl arbetsplatser i landskapsmiljö som enskilda rum och större rum för 3-6 medarbetare. Flera olika storlekar på konferensrum och mindre grupprum/telefonrum. Arkivytor och förrådsytor finnes. Dam- och herromklädningsrum med bastu. Lokalen är belägen i markplan med två separata entréer endast för denna lokal. Pentry med matplats för ca 35 personer med möjlighet till skyddad uteplats på innergård.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås med bil från Rådhusgatan som är genomfartsleden genom Östersunds centrum. Många stadsbussar och länsbussar trafikerandes i södergående färdriktning angör busshållplatsen intill fastigheten. Hit går expresscykelvägar och belysta gångvägar.

Ventilation:

Komfortkyla med bafflar

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket naturskönt beläget med strövområde lättillgängligt längs Storsjöns strand strax nedanför fastigheten. På Storsjöbadet finns STC gym och möjligheter till simträning.

Företag i närheten:

Scandic Syd, Östersundstravet, Storsjöbadet, OSD, Statoil, Tavelbäcksskolan

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mycket goda, finns gott om parkeringsplatser på fastigheten såväl med som utan motorvärmare. Även laddplatser för elbilar finnes. Cykelparkeringar under tak på flera ställen kring byggnaden.

Närservice:

Statoil, ICA Odenhallen, bankomat, lunchrestauranger längs Rådhusgatan, på OSD Scandic Syd och Travet - allt inom gångavstånd.

Skyltläge:

Mycket gott längs Rådhusgatan - huvudled genom Östersunds centrum.

Vägbeskrivning:

Lokalen är belägen i ena flygeln av en större kontorsfastighet belägen i ett naturskönt och lugnt läge med mycket goda kommunikationer och närhet till daglig service och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Många av stadsbussarna anlöper hållplatsen intill fastigheten. Samtliga länsbussar gåendes söderut från Östersund alternativt in utifrån anlöper samma hållplats.
Tavelbäcksvägen 2