Strandbodgatan 1

Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

727 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med promenadavstånd till Centralstationen.

Välkommen till Munin och en ljus och trivsam kontorslokal med ett utmärkt läge med promenadavstånd till stationen och city. Lokalen har utsikt över Stadsträdgården, Fyrisån och Slottet. Flyttar man in i Muninhuset får man tillgång till Bonnier Service och de tjänster som är utformade för att möta både företagets och medarbetarnas behov. Här kommer bland annat finnas en gemensam reception, konferensrum, besökssystem samt post och bud. Det kommer också att finnas en hel del tilläggstjänster såsom, städning, kaffe och frukt på kontoret, vaktmästeri, teknisk support. På sikt finns även ett cykelspa samt dusch- och omklädningsrum.

Ytor

  • Total yta:

    727 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 15:1

Byggår:

1993

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokalen har fönster och ljusinsläpp från flera väderstreck. Stort avskärmat pentry som lämpar sig väl för sittande lunch samt större möten. Här finns även mindre konferensrum samt tysta rum. Lokalen kan anpassas efter behov i samråd med hyresvärd.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Muninhuset ligger i korsningen av Östra Ågatan och Strandbodgatan. Mot Fyrisån finns en stor uteplats med möjlighet att mötas och äta lunch soliga dagar. 400 meter bort ligger Centralstationen och lokalbussarna. Från Stockholm når man Uppsala med tåg på 30 minuter. Kungsängen ligger bara en kort promenad från citykärnan, eller ännu snabbare med hjälp av de många cykelstråk som leder dit. 2018 utnämndes Uppsala av Cykelfrämjandet till Sveriges bästa cykelstad. Natur- och friluftsaktiviteterna är rikliga genom den fina gästhamnen och bryggorna längs Fyrisån ut mot Mälaren. Nära fastigheten ligger Anna Petrus Park och Mjölnarparken och i sydöst friluftsområdet Fyris-Årike. Och som i alla nybyggda områden är närservicen noga genomtänkt med gallerior, butiker, restauranger, caféer och annan tänkbar service.

Strandbodgatan 1