Östra Hamnen
| Malmö

Favorit Dela

Borrgatan 25

Bra lager- och kontorslokal på 1525 kvm ledig.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 525 m²

  • Hyra:
Lager om ca 825 kvm och kontor om ca 700 kvm finns ledigt för uthyrning. Lagret har 2 st markportar och lagret har en bra takhöjd. Kontoret ligger på plan 2. och har både cellkontor utmed fönsterraden och en stor öppen yta för kontorslandskap alt. utställning mm. Det finns mer kontorsytor tillgängliga ifall så önskas.
  • Total yta

    1525 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på ett synligt läge utmed Borrgatan och Västkustvägen. Östra Hamnen har mycket industrier och företagsamhet, med ett bra logistikläge. Närhet till centrala delarna av Malmö samt närhet till Yttre- och Inre Ringvägen.

Kommunikationer:

Närheten till Västkustvägen ger anslutning till E6/E22 på några få minuter. Bussförbindelser till Malmö Central och övriga Malmö finns i närheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Borrgatan 25

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör