Stockby
| Lidingö

Favorit Dela

Tryffelslingan 10

Hyr hel kontorsfastighet med attraktivt läge på Lidingö.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  3 956 m²

 • Hyra:
Nu finns möjligheten att hyra en hel fastighet mitt på Lidingö. Detta är en byggnad i två våningsplan samt källare/ lagerdel med lastintag. Ni finner en välbevarad kontorsfastighet i mycket gott skick och genomgående normal nutida standard. Detta är ett unikt tillfälle för ert bolag att stärka erat varumärke genom att tillsammans med fastighetsägaren utveckla och anpassa en hel fastighet efter just era behov.
 • Total yta

  3956 m2


Utförande

Planlösning:

I huvudsak rumsindelad planlösning och kan anpassas efter era behov och önskemål.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Stockby har sedan länge varit ett väletablerat företags-och industriområde på Lidingö. Kommunen har ett aktivt och mångfasetterat näringsliv med ett stort antal företag och nätverkande företagarföreningar som bidrar till ett positivt företagsklimat. Omgivande bebyggelse består utav bostadsområden med friliggande villor och radhus. Men man har även direktkontakt med många stora intilliggande grönområden för rekreation och motion.

Närservice:

Fastigheten ligger ca två kilometer ifrån Lidingö C som erbjuder fullständig service. Ett par matställen finns även inom Stockbys Industriområde.

Kommunikationer:

Bra kommunikationsmöjligheter med SL:s busslinje 201 från Ropsten som avgår var tionde minut på vardagar. Restiden från T-centralen är ungefär 25 minuter med tunnelbanans röda linje och buss.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claudio Gomez

Uthyrare

Claudio Gomez

Claudio.gomez@colliers.com

08 4 VISA NR 08 402 36 60

0708 VISA NR 0708100916

Marknadsförs av Colliers International AB
Linnégatan 2
11447 STOCKHOLM
collierslokaler.se
Tryffelslingan 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör