Danvikstull
| Nacka

Favorit Dela

Hästholmsvägen 32, vån 2

Möjlighet att skräddarsy lokal helt efter önskemål och behov. Egen terass om 100kvm ingår, närhet både till Nybroviken, Södermalm och Essingeleden!

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Hyra:

  2 300 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Renhållning 30 kr/m² och år. Ej specificerad: värme 80 kr/m² och år, fastighetsskatt 110 kr/m² och år.

 • Storlek:

  319 m²

Denna lokal kommer genomgå en totalrenovering i samråd med ny hyresgästs behov av planlösning och önskemål. Lokalen skulle även lämpa sig för en klinik och mottagning som bedriver momspliktig verksamhet. Lokalen är placerad i fastighetens södra gavel och fönstren sträcker sig utmed tre av fastighetens sidor vilket gör att lokalen är mycket ljus och luftig. Med mycket goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm. Endast 20 min med båt till Nybroviken eller med buss 5min till Slussen.
 • Total yta

  319 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 319 2 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2300


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 358:1

Våningsplan:

2

Planlösning:

Anpassningsbar lokal med såväl öppna ytor samt rumsindelat. Rum med handfat möjligt. I anslutning till lokalen via två balkongdörrar finns en egen terass om över 100kvm med möjlighet till egen grill och för luncher och fika utomhus sommartid. Lokalen har ett hörnläge med fönster i tre väderstreck. Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör såväl öppna ytor som kontorsrum samt mötesrum i olika storlekar. Plats för ett pentry och lounge som byggs nytt i samband med ny hyresgäst Planritningen är endast ett förslag på planlösning. Vid behov finns möjlighet att ta upp tyngre saker till lokalen via en lasthiss som går ner till en lastkaj, belägen utanför entrén in till lokalen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice:

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer:

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning:

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Uthyrare

Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-2534612

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Hästholmsvägen 32, vån 2

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör