Högsbo-Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

A Odhners Gata 41

Här erbjuds en trevlig kontorslokal, med blandad planlösning. Lokalen är fräsch & dynamisk. I direkt anslutn. finns lager med stor markport.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    610 m²

  • Hyra:
Nu har vi nöjet att kunna förmedla en trevlig och dynamisk kontorslokal, med blandad, öppen, planlösning. Fastigheten ligger i ett mycket bra kommunikationsläge i Högsbo, med snabb access ut på vägarna. Med sin speciella karaktär kan lokalen passa väl för kontor, showroom eller för ett företag som söker ett härligt kontor för sin verksamhet. I direkt anslutning till kontorslokalen finns ett rejält lager, med bra takhöjd och med en rejäl markport. Utanför fastigheten, som är inhägnad, finns ett större antal parkeringsplatser.
  • Total yta

    610 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

A Odhners Gata 41

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
A Odhners Gata 41

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör