A Odhners Gata 41

Högsbo-Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

610 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Här erbjuds en trevlig kontorslokal, med blandad planlösning. Lokalen är fräsch & dynamisk. I direkt anslutn. finns lager med stor markport.

Nu har vi nöjet att kunna förmedla en trevlig och dynamisk kontorslokal, med blandad, öppen, planlösning. Fastigheten ligger i ett mycket bra kommunikationsläge i Högsbo, med snabb access ut på vägarna. Med sin speciella karaktär kan lokalen passa väl för kontor, showroom eller för ett företag som söker ett härligt kontor för sin verksamhet. I direkt anslutning till kontorslokalen finns ett rejält lager, med bra takhöjd och med en rejäl markport. Utanför fastigheten, som är inhägnad, finns ett större antal parkeringsplatser.

Ytor

  • Total yta:

    610 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

A Odhners Gata 41

A Odhners Gata 41

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

43137 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler från Lokalisera AB