Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Sveagatan 13

Källarlokal med egen ingång och centralt läge.

  • Kategori:

    Övrigt

  • Storlek:

    151 m²

  • Hyra:
Källarlokal med fint ljusinsläpp, egen ingång och bra centralt läge. Lokalen disponer tre stora rum med delvist glasade väggar som enkelt kan tas bort om öppnare ytor önskas. Öppen entréyta med enklare pentry och tillgång till wc i angränsande yta. Rummen är ljusa och trivsamma med många fösnter och bra ljusinsläpp. Här finns möjlighet för den nya hyresgästen att påverka och anpassa lokalen efter sina behov. Skapa en Yogastudio, massage- och behandlingsrum eller kontorsytor. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!
  • Total yta

    151 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Trevligt läge med absolut närhet till buss- och tågstation samt centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger.

Närservice:

Nära till centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping, restauranger och parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Lokalen ligger centralt med absolut närhet till både buss- och tågstationen. Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, parkeringshus asmt all service med butiker och restauranger.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Sveagatan 13

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör