Centrum
| Lund

Favorit Dela

Stora Södergatan 4

Kvarteret Färgaren - I hjärtat av Lund.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  300 - 699 m²

 • Hyra:
I Kvarteret Färgaren erbjuder vi kontors- och butikslokaler mitt i centrala Lund. Här, i ett område som sjuder av liv och rörelse, hittar du ljusa och trivsamma lokaler från 300 till 699 kvadratmeter. Många med attraktivt skyltläge mot gatustråket. Idag finns butiker, gym, caféer såväl som vårdcentral, tandläkare och sjukgymnast i fastigheten. I Färgaren finns alla möjligheter för din verksamhet att trivas och växa. Stor öppen "rå" lokal centralt i Lund på bästa skyltläge och med bra lastintag. Butikslokalen ligger med entré direkt mot trottoaren och har även ett väl fungerande lastintag på baksidan. Luftig och öppen planlösning med stora skyltfönster och fina skyltmöjligheter direkt ut mot Stora Södergatan. Närheten till citys affärer gör att många passeras platsen dagligen.
 • Total yta

  699 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 699

Omgivning

Företag i närheten:

Bland våra hyresgäster finns bland annat Din Sko, Indiska, mStore och BusBraBarn secondhandbutik. Här finns ett stort gym och Sallad and Smoothies café, såväl som vårdcentral, tandläkare och sjukgymnast – allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mycket goda parkeringsmöjligheter med P-huset Färgaren som granne och parkeringsgarage under fastigheten. Här finns möjlighet till egen p-plats.

Närservice:

Här i Lunds centrum finns gott om service av alla slag.

Kommunikationer:

Gångavstånd både till Botulfsplatsen och Lund Centralstation där både tåg och er bussar finns.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rickard Cedervall

Uthyrningsansvarig

Rickard Cedervall

Rickard.cedervall@midroc.se

+461 VISA NR +46104707423

+467 VISA NR +46761154186

Marknadsförs av Midroc Properties AB
Jungmansgatan 12
21119 Malmö
midroc.se
Stora Södergatan 4

Om Midroc Properties AB

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på www.midrocproperties.se Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4 000 medarbetare.

Fler annonser från denna annonsör