Linnéstaden
| Göteborg

Favorit Dela

Första Långgatan 21

Nu möjligt hyra kontor med attraktivt läge nära Järntorget/i Linné. Fräsch, yteffektiv, lokal, med 2 stora och 2 små rum. Snart tillträde.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    112 m²

  • Hyra:
Kontoret ligger med högt, fritt, läge, längst upp i fastigheten. Lokalen är ljus och trevlig med med glimt av både hamnen och Läppstiftet. Lokalen passar ett företag som både önskar öppna ytor och som även har behov av några mindre kontorsrum. Fastigheten är belägen ett par hundra meter ifrån den stora kollektivtrafikknutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget precis utanför dörren. Utöver lättillgänglig parkerings längs närliggande gator finns även garageplats i fastigheten finns att hyra och/eller månadskort till något av de närliggande parkeringsgaragen. Kontakta oss på Lokalisera för frågor och för att boka en visning.
  • Total yta

    112 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Första Långgatan 17-21

Våningsplan:

6

Antal rum:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. På Första Långgatan sitter det många företag. Här drar man nytta av det mycket centrala läget gällande lunchrestauranger och övrig service. Samtidigt är det förhållandevis lätt att ta bilen hit, med bra med parkering och med ett stort utbud av kollektivtrafik direkt utanför dörren.

Närservice:

Mitt i Linné, med all tänkbar service direkt utanför dörren!

Kommunikationer:

Spårvagnshållplats med hela tre olika linjer att välja på; 3:an, 9:an och 11:an. Utfart på Oscarsleden-/Götatunneln strax bredvid fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Första Långgatan 21

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör