Sickla
| Nacka

Favorit Dela

Sicklastråket 25

I denna lokal väljer du själv hur slutresultatet ska bli och huset är klart under hösten 2020. Välkommen!

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  80 m²

 • Hyra:
Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 4, omfattande 80 kvm. Här finns takhöjd, skyltfönster och fritt utrymme för egna idéer. I byggnaderna runt omkring finns både kontor, bostäder, restaurang och en förskola.
 • Total yta

  80 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 83:33, Nobelberget (Hus 360, 350, 310)

Planlösning:

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Atrium Ljungberg är mitt uppe i att utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms främsta arenor för kultur och event. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Närservice:

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Kommunikationer:

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Cecilia Carlstedt

Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se

073 VISA NR 073 920 10 43

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Sicklastråket 25

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör