Krokslätt
| Göteborg

Favorit Dela

Falkenbergsgatan 3

Ett fräscht kontor som är passande för ca 8 arbetsplatser. Passar även utmärkt för verksamhet som är i behov av showroom.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    104 m²

  • Hyra:
Här har ni möjlighet att bli en del av Mektagonen. Fint kontor med öppen planlösning samt en förrådsdel, väggen kan rivas för att öpnna upp för fler arbetsplatser. Ljust och öppet pentry. Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad. Sedan nyöppningen har fastigheten varit fullt uthyrd tack vare nöjda hyresgäster. En bidragande orsak, förutom smart läge och kvalitativa lokaler, är servicekonceptet i fastigheten.Här saknas egentligen ingenting. Det består av bl.a hotell med dess trevliga reception som är behjälpliga med kringservice till hyresgästerna. Bokningsbara externa konferensrum som kan nyttjas vid extra mötesbehov. Här har ni även Nordic Wellnes i huset, stor livsmedelbutik Willys som gör det enkelt att handla på vägen hem. Även frisör samt vår nyöppnade bar för trevlig afterwork. Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna miljöklassade fastighet!
  • Total yta

    104 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mektagonen 1044

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Vi bygger blandstad! Både norr och söder om Mektagonen byggs nya bostäder med service och restauranger i bottenplanen. Här blir det liv under dygnets alla vakna timmar. Det är nära till händelsernas centrum i Göteborg. Svenska Mässan, Liseberg, Skandinavium, Ullevi-arenorna och Avenyn finns bara några hållplatser bort. Det kallar vi urban småstadscharm.

Närservice:

Huset Mektagonen är ett fullservicehus. Det finns hotell, reception som är behjälplig med bokning av ex större konferensrum, luncher osv. Här har ni ett Nordic Wellnes gym i huset, stor Willysbutik som gör det enkelt att handla på vägen hem efter jobbet. Bar för en trevlig after work m.m.

Kommunikationer:

- Du når enkelt Göteborgs centrala delar såsom ex korsvägen på endast 4 minuter. 13 avgångar per timma. - Några 100 meter bort går även ett flertal bussar. - Nära till utfart E6:an och ex riksväg 40 som lätt tar dig till Landvetter flygplats. - Lokalen ligger utanför vägtullarna söderut.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Sara Mannerström

Uthyrare

Sara Mannerström

sara.mannerstrom@newsec.se

0704 VISA NR 0704967678

0704 VISA NR 0704967678

Marknadsförs av Newsec
Box 11405
40429 GÖTEBORG
newsec.se
Falkenbergsgatan 3