Sickla
| Nacka

Favorit Dela

Sickla industriväg 16

Etablera din verksamhet i ett av Stockholms mest spännande områden; Nobelberget – en del av Sickla!

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  47 m²

 • Hyra:
Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och denna lokal omfattas av 47 kvm. Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt. Sedan bestämmer du resten. Ska det byggas rum? Vill jag ha undertak eller synliga installationer? Typ av belysning? Detta ger full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.
 • Total yta

  47 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 83:33, Nobelberget (Hus 360, 350, 310)

Planlösning:

Lokalen har egen entré mot Sickla Industriväg och stora skyltfönster pryder lokalen längs Sicklastråket. Eftersom takhöjden uppgår till nästan 5 m finns det möjlighet att bygga ett loft/entresol, vilket ger ytterligare yta till din verksamhet.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Nobelberget är på god väg att bli en av Stockholms mest banbrytande stadsdelar med både bostäder, kontor och mötesplatser. Detta gör vi på Atrium Ljungberg både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event. Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten.

Närservice:

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Kommunikationer:

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Cecilia Carlstedt

Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se

073 VISA NR 073 920 10 43

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Sickla industriväg 16

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör