Inom Vallgraven
| Göteborg

Favorit Dela

Drottninggatan 29

Kontorslokal på fantastiskt läge - 90 kvm och högst upp i huset! Perfekt för det lilla företaget.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  90 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds en kontorslokal om 90 kvm. Lokalen är belägen högst upp i fastigheten och är ljus och fin.
 • Total yta

  90 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Inom Vallgraven 19:3

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns all möjlig service, shopping och handel! Du har närhet till apotek, gym, matbutik, lunchrestaurangen, AW-ställen och kollektivtrafik.

Närservice:

Här finns bland annat populära hamburgerestaurangen Tugg, Nordic Wellness, Jerkstrands café, Wasséns, Naturkompaniet, Buttericks, Josephssons, tapasrestaurangen El Toro Bravo och Domkyrkan med lite grönområde. Ett stenkast bort finns också NK, Kompassen och köpcentrat Nordstan med allt tänkbar shopping!

Kommunikationer:

Buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan ligger endast ett stenkast ifrån. Dessutom supersmidigt att ta en promenad till Centralstationen där tåg, buss, spårvagn och expressbussar avgår.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Drottninggatan 29

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör